Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Taka sobie rekonstrukcja na potrzeby magisterki.

Praca przedstawia rekonstrukcje komory grobowej z pochówku podkurchanowego wiązanego z Kulturą Trzciniecką (epoka brązu) badanego w 1994 roku w Dacharzowie (woj. małopolskie). Grobowiec był wykorzystywany z przerwami od XV do XIII/XII w p.n.e.

Komentarze mile widziane.

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jak dla mnie to tlo jest dobre, ogien do poprawy, zmien widok bo wogole niewiem co jest co...

Napisano

zgadzam sie co do tla i ognia.

Tlo jest jakie jest bo jest to jedna ze standardowych obrazków maxa, pochodnie moglem sobie podarowac bo ogien rzeczywiscie jest do dupy (pierwszy raz w zyciu robilem plomienie). A co do widoku to jest jaki jest, wzasadzie to nie na scenie mi zalezalo tylko na samej rekonstrukcji komory grobowej, scenka ma tylko obrazowac to że komory byly dwie jedna byla wieksza i zaglebiona w ziemi a druga (mniejsza znajdowala sie na poziomie gruntu i przylegała do większej.

Napisano

jesli chodzi o ogien to znajdz zdjęcie (lub sam zrób) prawdziwego ognia z pochodni a dalej to już popracuj w Photoshopie

Napisano

A ja bym tu jeszcze z tyłu lekką mgiełkę wrzucił coby zasłoniła lączenie terenu ze zdjęciem, wogóle to zrobiłbyś to to przy wschodzie słońca, byłoby suer

Pozdrawiam

Gollum

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności