ciasteq Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 Cześć, Moja praca będzie przedstawiać, nowego króla, władcę absolutnego który po masowej awarii telewizorów jakimś cudem ocalił kilka z nich. Zapewniło mu to władzę dzięki pieniądzom pobieranym od ludzi którzy zjeżdżają się z całego świata aby przez chwile móc spojrzeć na magiczne pudełko zwane telewizorem. Pracę chciałbym utrzymać w cartoonowym stylu, co będzie dla mnie wyzwaniem, ale nie zaszkodzi spróbować. A sam obrazek miałby przedstawiać króla na telewizorowym tronie, i ludzi umieszczonych niżej wyciągających do niego dłonie itp. Koncept, jakieś szkice zostaną niedługo zamieszczone, chciałem zaklepać temat. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteq Napisano 18 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2008 Ok. wróciłem z wakacji, więc odkopuję. Nieco zmienił mi się pomysł na scenę. Będzie ona przedstawiać króla - złomiarza. Zresztą poniższy obrazek pewnie wiele wyjaśni (mam nadzieję). Aha te białe ludki to ludzie xD Stylizowani będą na zombie. I jeszcze "koncept" samego króla: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi