arturro Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 Witajcie, kolejne moje podejscie do bitwy 3d, moze tym razem sie uda w koncu:) Co prawda zaczne po 10 sierpnia przez przerwe wakacyjna ktora zaczynam niebawem, ale temat tak mi sie spodobal, ze chce sie podzielic pomyslem. Pomysl prosty, doslowna interpretacja tematu: Chlopy z piwem i pizza ogladaja mecz na euro 2008, telewizor gasnie w kluczowym momencie. Jeden skacze po nim, drugi gryzie kanape, trzeci rzuca wazonem w niego, czwarty dusi mala dziewczynke ktora sie bawi obok kanapy lalkami. Z boku widac wyciagnieta wtyczke TV, na miejsce ktorej mamusia wlazyla wtyczke zelazka. Mamusia w pokoju obok podaza w strone deski do prasowania. Klimat cartoonowy oczywiscie, przerysowane kazde zachowanie i kazda postac. Mam nadzieje ze tym razem uda sie cos zrobic fajnego:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 Super, poza tym duszeniem, niech dusi teściową, to gatunek nie chroniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kellyq Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 z tą dziewczynką to jest dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturro Napisano 11 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2008 teściowa też dobry pomysł, zobaczymy jak sie zacznie rysować coś konkretnego :) babcia by mogła się bawić z wnuczką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 (edytowane) nvm powodzenia Edytowane 11 Lipiec 2008 przez KoMic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi