tutomash Napisano 12 Lipiec 2008 Share Napisano 12 Lipiec 2008 (edytowane) zmiana tematu (ostateczna wersja) W trakcie trwania ulubionej bajki nagle telewizor wysiadł.... Dwójka dzieciaków Ania i Jaś postanawia nie marnować czasu, zaczynają bawić się w wojnę, cały salon zaczyna przypominać pole bitewne, istny armegedon.... W nie długim czasie przekonuje się o tym ojciec, który chcąc nie chcąc staje się więźniem wojennym... cała scena bedzie w stylu toon Edytowane 25 Lipiec 2008 przez tutomash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 12 Lipiec 2008 Share Napisano 12 Lipiec 2008 Fajny koncept masz ale chyba skutków awarii tu mało raczej jest ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tutomash Napisano 16 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2008 narazie tyle zrobilem jeszcze duzo pracy jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tutomash Napisano 25 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2008 Rodzinka update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 Spoko pomysl. Skoro carton to cemu renderek taki wzglednie realistyczny? To taki mix bedzie? Skutkiem bedzie oskalpowany ojciec ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tutomash Napisano 25 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2008 Spoko pomysl. Skoro carton to cemu renderek taki wzglednie realistyczny? To taki mix bedzie? Skutkiem bedzie oskalpowany ojciec ? ;) zastanawiam się, dwie opcje chodzą mi po głowie: tak jak napisałeś oskalpowany ojciec, dzieciaki przebrane za indian i cowboys albo militaria, mali żołnierze, jakies działa w każdym razie tata bedzię związany, szukam jeszcze mamy, zastanawiam sie czy ja umiesciec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 Moze przywiazana do wentylatora pod sufitem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tutomash Napisano 27 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2008 update zaczynam od jasia, ale organika nie jest moja mocna strona, takze prosze byc wyrozumialym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi