gsOne Napisano 14 Lipiec 2008 Share Napisano 14 Lipiec 2008 (edytowane) Witam:) dostalem zlecenie zrobienia modelu do gry- ma to byc model stolu do ruletki do 10.000 trojkatow.. format w grze: *.AES zastanawiam sie nad paroma sprawami: - jak mam przypisac materialy zeby dzialaly w tej grze( do tej pory kozystalem z vraya, a to raczej odpada) - zleceniodawca napisal ze w modelu powinny byc wyliczone wspolzedne wierzcholkow- jak rozumiem chodzi o unwrap? - ma byc czesc stała- caly stol i czesc ruchoma- krecace sie koło.. czy zapisac to w osobnych plikach czy w jednym jakos grupując itp? -bardzo prosze o uwagi jesli cos jeszcze mi umknelo.. dziekuje bardzo za wszystkie konstruktywne komentarze.. pozdrawiam serdecznie, bartek Edytowane 14 Lipiec 2008 przez gsOne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 14 Lipiec 2008 Share Napisano 14 Lipiec 2008 - twoje pytania generalnie związane z silnikiem jaki uzywasz do tworzenia gry, jezeli takowego nie ma (nie został podany) poprostu do sceny dołącz texturki diff normal i spec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gsOne Napisano 15 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2008 - ma byc czesc stała- caly stol i czesc ruchoma- krecace sie koło.. czy zapisac to w osobnych plikach czy w jednym jakos grupując itp? zapisuje z maxa do formatu *.ase jak mam zapisac czy pogrupowac obiekty zeby stół byl osobno i koło moglo sie niezaleznie od niego obracac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi