Napisano 14 Lipiec 200816 l Odkąd odebrałem wyniki matur i okazało się że mam poprawkę, mam bardzo mało czasu na ćwiczenia anatomii i w ogóle malowanie więc od czasu do czasu po troszku sobie dłubie taką pracke (jeszcze nie wiem co zrobić z jego brzuchem; borykam się pomiędzy jakąś mutacją a elementem zbroi) Edytowane 14 Lipiec 200816 l przez rosikowski
Napisano 14 Lipiec 200816 l ja się przyznam, że czegoś tu nie rozumiem... "(jeszcze nie wiem co zrobić z jego brzuchem; borykam się pomiędzy jakąś mutacją a elementem zbroi)" no to jak to? Ty nie wiesz co rysujesz? dla mnie to nienaturalne w ogóle widzę, że tutaj wszyscy tak robią. na żywca! co za różnica czy ręka w górę czy w dół ... nie wyjdzie tak jak chcę to zrobię tak jak mi wyjdzie. ech ... zamiast zastanawiać się nad brzuchem zrób mu biodra a potem nałóż na nie pancerz.
Napisano 15 Lipiec 200816 l Autor Nie mogę spać, także proszę panowie: krytykujcie, chyba go tak zostawie i wrócę do ćwiczeń i nauki Edytowane 15 Lipiec 200816 l przez rosikowski