Napisano 17 Lipiec 200816 l Czesc! Jako ze ostatnimi czasy zajmowalem sie glownie 2d i w sumie udalo mi sie osiagnac poziom prezentacji aut w tej kategorii w sposob z ktorego jestem nawet zadowolony mysle ze nastal teraz najlepszy moment zeby przesiasc sie troche na 3d, wkoncu fajnie byloby przeniesc swoje wizje w 3d nie?:) Padlo narazie na maxa, w przyszlosci rhino no ale nie planuje bo zwykle wtedy nic mi z tego nie wychodzi:) Fakt moglbym wymodelowac jakies swoje auto, ale narazie nie czuje sie zbyt mocny w te klocki wiec zeby nauczyc sie wiecej zakladam watek. Oczywiscie licze na wasza pomoc w razie jakis problemow:) Po kilku godzinach modelowania widze ze jak na poczatek wybralem sobie chyba troche za trudne auto ale co tam, zaczelem wiec skoncze. A dlaczego enzo? poprostu na zywo i na fotkach wyglada niesamowicie a ze w totka nie gram to raczej nigdy mi sie juz go nie uda odkupic od szczesliwych posiadaczy:)Wiec dlaczego by nie miec swojego, chociazby w 3d:D poki co mam tyle i wciaz poprawiam kilka miejsc w siatce, wiec to co pokazuje ulegnie jeszcze zmianom w kilku miejscach:) Edytowane 17 Lipiec 200816 l przez miwt
Napisano 18 Lipiec 200816 l Autor czesc, sorry ze post pod postem ale potrzebuje waszej pomocy szukalem w sumie troche miejsca na forum gdzie mozna byloby o tym napisac ale nie znalazlem wiec pisze tutaj. Dzisiaj wlaczylem komputer i chcialem wlaczyc maxa 9, a on poprostu odpala sie do pewnego momenu i potem sie wylacza:/ W sumie to nie wiem co sie stalo bo wczoraj nie bylo zadnego problemu, przy wczorajszym zapisywaniu nie wyskoczyl zaden blad a dzis poprostu program sie nie odpala (ani savy ani sam). Spotkaliscie sie z czyms takim wczesniej i jak to rozwiazac?
Napisano 18 Lipiec 200816 l nom. ja sie z tym spotkalem. przywrocilem bodajze system z ostatniego backupa jakiego mialem. wszystko mialem i max chodzil normlanie. pozdrawiam. wylaczalo sie u mnie podajze jak ladowalo cos od mentala. no ale chodzi do dzis. pozdrawiam.
Napisano 18 Lipiec 200816 l Autor hm a jesli przed tym problemem nie mialem zadnego programu do robienia backupa bedzie sie dalo nadal to zrobic? no chyba ze to sie nie robi programem, pytam bo nie jestem zbytnio w temacie w tych sprawach. ps. thx za szybka odpowiedz
Napisano 18 Lipiec 200816 l Nie potrzeba programu, zobacz Przywracanie Systemu w panelu sterowania :) Całkiem fajnie Ci idzie, tylko opona jest kanciasta. Powodzenia!
Napisano 20 Lipiec 200816 l zapowiada cię ciekawie, czekam jednak na twoje własne koncepty bo niektóre bardzo mi się podobają
Napisano 20 Lipiec 200816 l mialem tez takie cos i poprostu gdzies sie skrylo menu z wyborem directX or OpenGL dlatego sie nie odpalal , ps widac proces maxa ?