bykuuu Napisano 18 Lipiec 2008 Share Napisano 18 Lipiec 2008 Witam, mam prosty emiter, po naciśnięciu play lecą sobie cząsteczki i co jakiś czas odtwarzanie się zatrzymuje, zaraz idzie dalej, znów się zatrzymuje itd. :/ jak wyłączę realtime to nic się nie dzieje ale cząsteczki wtedy pędzą jak szalone na maxie 2008 było ok a tu na 2009 takie coś:/ jest jakieś rozwiązanie na ten problem? thx! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korbol Napisano 18 Lipiec 2008 Share Napisano 18 Lipiec 2008 Sprawdz w zakladce particle genaration parametr emit stop. dla super spraya defaultowo jest 30. wiec emituje czasteczki tylko przez pierwsze 30 klatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bykuuu Napisano 18 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2008 mi chodzi o to, ze przy odtwarzaniu mi się zacinają w viewportcie razem z timesliderem teraz zmieniłem na OpenGL i niby jest ok ale dlaczego na directx nawala? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 18 Lipiec 2008 Share Napisano 18 Lipiec 2008 no to jak na openGL chodzi dobrze to sie ciesz bo roznie to bywa z dzialniem maxa dlatego masz mozliwosc wybrania driverow by nastawic to co bedzie lepsze dla twojego kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Pantera Napisano 18 Lipiec 2008 Share Napisano 18 Lipiec 2008 Podaj nam parametry kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi