nextgen Napisano 22 Lipiec 2008 Napisano 22 Lipiec 2008 (edytowane) Po kuchni przyszedł czas na łazienkę. Znów nie moge ponieść się wyobraźni ponieważ to kolejne ''zlecenie'' brata i wzoruje sie na jego wymiarach. Niedługo zaczne modelowanie prysznico-wanny z hydromasażem i będzie troche cieżko bo mam tylko jedno małe zdjecie. Edytowane 24 Wrzesień 2008 przez nextgen
Black Pantera Napisano 22 Lipiec 2008 Napisano 22 Lipiec 2008 Ja bym na twoim miejscu wrzucił światło z okna a nie od góry.Pozdrawiam
nextgen Napisano 22 Lipiec 2008 Autor Napisano 22 Lipiec 2008 Co do świateł to będe dopiero sie nimi bawił jak skończe calość. To są światła na szybko, a tak w ogole to v-ray light jest właśnie przez okno, tylko dziwnie nie widać tego kąta padania bo w oknie nie ma jeszcze szkla
heaven Napisano 22 Lipiec 2008 Napisano 22 Lipiec 2008 IMO kibelek ladny jest tylko ta spluczka mi niepodchodzi :) zbyt ostre krawedzie. powinny byc troszke wygladzone. czekam na reszte. bede zagladal. pozdrawiam h.
nextgen Napisano 22 Lipiec 2008 Autor Napisano 22 Lipiec 2008 Hejv ten box to nie spłuczka tylko ściana;)
heaven Napisano 22 Lipiec 2008 Napisano 22 Lipiec 2008 aj bo zroboty wrocilem, styrany jestem i niewiem co spluczka co box xD licze na jakis detal wiekszy moze ? xD
nextgen Napisano 24 Lipiec 2008 Autor Napisano 24 Lipiec 2008 (edytowane) Up, z nowych rzeczy zrobilem kran i prysznic jak widać powoli sie tworzy. Prosze o komentarze Edytowane 24 Lipiec 2008 przez nextgen
nextgen Napisano 24 Wrzesień 2008 Autor Napisano 24 Wrzesień 2008 Wiem, że to już przezytek pokazywac typowe wizki, wszystko do siebie podobne, pewnie macie ochote zobaczyć w końcu coś oryginalnego. Tutaj nie ma nic, co mogłoby zachwycić świeżością, ale mimo wszystko proszę o ocene tej łazienki. W chwili obecnej render z jednej strony, kiedy dopracuje pozostałe strony również upne. pozdrawiam.
k_gabra Napisano 26 Wrzesień 2008 Napisano 26 Wrzesień 2008 swietnie ci to wyszlo, tylko troche laczenie kafelek mi nie pasuje, tzn krawedzie po lewej stronie przy zlewie, brazowych plytek - laczenie pionu z poziomem
La R Napisano 26 Wrzesień 2008 Napisano 26 Wrzesień 2008 W łazience zwykle są umywalki k_gabra ;) Ogólnie ładnie się wydaje aczkolwiek ciemnawo i proporcje niektórych obiektów nie takie w sensie dozownika czy pojemnika na szczoteczki. Osobiście uważam również, że kinkiety z matowego szkła wyglądały by lepiej. Pozdro :)
Rekomendowane odpowiedzi