Napisano 22 Lipiec 200816 l Po kuchni przyszedł czas na łazienkę. Znów nie moge ponieść się wyobraźni ponieważ to kolejne ''zlecenie'' brata i wzoruje sie na jego wymiarach. Niedługo zaczne modelowanie prysznico-wanny z hydromasażem i będzie troche cieżko bo mam tylko jedno małe zdjecie. Edytowane 24 Wrzesień 200816 l przez nextgen
Napisano 22 Lipiec 200816 l Autor Co do świateł to będe dopiero sie nimi bawił jak skończe calość. To są światła na szybko, a tak w ogole to v-ray light jest właśnie przez okno, tylko dziwnie nie widać tego kąta padania bo w oknie nie ma jeszcze szkla
Napisano 22 Lipiec 200816 l IMO kibelek ladny jest tylko ta spluczka mi niepodchodzi :) zbyt ostre krawedzie. powinny byc troszke wygladzone. czekam na reszte. bede zagladal. pozdrawiam h.
Napisano 22 Lipiec 200816 l aj bo zroboty wrocilem, styrany jestem i niewiem co spluczka co box xD licze na jakis detal wiekszy moze ? xD
Napisano 24 Lipiec 200816 l Autor Up, z nowych rzeczy zrobilem kran i prysznic jak widać powoli sie tworzy. Prosze o komentarze Edytowane 24 Lipiec 200816 l przez nextgen
Napisano 24 Wrzesień 200816 l Autor Wiem, że to już przezytek pokazywac typowe wizki, wszystko do siebie podobne, pewnie macie ochote zobaczyć w końcu coś oryginalnego. Tutaj nie ma nic, co mogłoby zachwycić świeżością, ale mimo wszystko proszę o ocene tej łazienki. W chwili obecnej render z jednej strony, kiedy dopracuje pozostałe strony również upne. pozdrawiam.
Napisano 26 Wrzesień 200816 l swietnie ci to wyszlo, tylko troche laczenie kafelek mi nie pasuje, tzn krawedzie po lewej stronie przy zlewie, brazowych plytek - laczenie pionu z poziomem
Napisano 26 Wrzesień 200816 l W łazience zwykle są umywalki k_gabra ;) Ogólnie ładnie się wydaje aczkolwiek ciemnawo i proporcje niektórych obiektów nie takie w sensie dozownika czy pojemnika na szczoteczki. Osobiście uważam również, że kinkiety z matowego szkła wyglądały by lepiej. Pozdro :)