Damnat1on Napisano 26 Lipiec 2008 Share Napisano 26 Lipiec 2008 Witam. Jak już kiedyś powiedziałem robiłem pewną broń do gry. Gra bazuję do silnika Unreal. Jednak podczas Eksportowania MEshesa wyskakuję taki komunikat: Error: 1656 Unmatched node ID Psyhique skin vertex errors encountered I Mesh jest z błędem. Mógłbymi ktoś powiedzieć jak to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorjan Napisano 26 Lipiec 2008 Share Napisano 26 Lipiec 2008 Z tego co napisane w "errorze" ja bym wnioskował że raczej błąd jest w połączeniu vertexa ze skin. Może jakiś vertex nie jest dołączony(widziany) przez jakąś kości. Ale ja tam sie nie znam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damnat1on Napisano 27 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2008 Na broń nałożyłem Texture , a później moidel podzieliłem na części czy to coś mogło być z tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi