Enigmus Napisano 26 Lipiec 2008 Share Napisano 26 Lipiec 2008 Witam ! Tak sobie pomyślałem, że wystartuję w bitwie... Tak więc startuję :) Dokładnie nie wiem co i jak mam robić, bo nie przepadam za czytaniem forów jeśli czegoś nie szukam, wiec poprawiajcie mnie jeśli coś zrobię nie tak. Scena przedstawiać ma postać w kaftanie bezpieczeństwa jakich to się dawniej stosowano, teraz nie wiem czemu nie. Będzie ona siedziała na wózku inwalidzkim przed wyłączonym telewizorem. Wszystko to w ciemnym "pokoju bez klamek" Wczoraj zacząłem, i na razie mam tyle: Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 Nie no pomysl fajny, ale zes na kolach to trojkatow pojechal :D Ale powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 Witam w bitwie i powodzenia :D Mało trisów na kółkach to prawda;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiś90 Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 Powodzenia w bitwie życzę, ale gdzie straszne skutki, bo nie doczytałem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 Mesh smoothem kółka pojedź ;) Na początku dobrze byłoby sie zastanowić na ujęciem, żebyś niepotrzebnie nie modelował elementów, których nie będzie widać. Zrób sobie parę szkiców, poeksperymentuj. Zacząłbym na twoim miejscu z uproszczonymi bryłami eszty elementów i dobierał sukcesywanie oświetlenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freeqstyler Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 Rozumiem, że model stolika jest testowy. Co do pomysłu- fajny, ale czy wózek nie powinien być solidniejszy? Świr mógłby łatwo go przewrócić szarpiąc się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enigmus Napisano 28 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2008 (edytowane) Powodzenia w bitwie życzę, ale gdzie straszne skutki, bo nie doczytałem. Pozdrawiam Skutkiem jest to, że człowiek po utracie kontaktu falami płynącymi z TV dostaje "kuku na muniu" i trafia do zakładu razem z TV w który nie gapi się jak obłąkany. Wózek chyba zostawię taki, tylko raczej przypnę go łańcuchami do podłogi :) Nie ruszy się drań. Co do światła to ten etap daleko przede mną, ciągle się nie mogę się zdecydować odnośnie kadru :/ A model stolika jest chyba skończony, taki prosty z lat 80'. Żadnych bajerów i fuzerów. Edytowane 7 Sierpień 2008 przez Enigmus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enigmus Napisano 7 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2008 Wreszcie znalazłem troche czasu zeby pomyślec troche nad kadrem i ujęciem i mam 3 opcje: http://img48.imageshack.us/my.php?image=konceptkadru2tm7.jpg 1) który mi najbardziej odpowiada chyba, bo nie wiem czy podołam 2 kolejnym opcjom. http://img228.imageshack.us/my.php?image=konceptkadru3fp0.jpg 2) ten gość z tyłu to opiekun w zakładnie, na krześle człowiek ofiara, z tuły boxy to wymiary mniej wiecej pryczy. http://img178.imageshack.us/my.php?image=konceptkadru4bn4.jpg 3) Tutaj tylko widok z innej strony. Może poradzicie coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 Pierwszy najlepszy, ale można go podrasować.. imho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi