kcjulia Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 witam! chce zrobic reactor toy car i jak juz mam wszystko to gdy daje reactor->previev to pisze mi ze whell01,01,03,04 i box01 are not in the simulation czy jakos tak co mam zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kcjulia Napisano 28 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2008 refresh ff5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kcjulia Napisano 29 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2008 r e f r e s h pomozecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 dodaj te elementy do rigid body collection. poza tym wszystko jest w tutorialu reactora refresh refresh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kcjulia Napisano 29 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2008 kur** odezwal sie modry tk jak by tego nie zrobilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 gratuluje podejscia. Z pewnoscia ktos ci bedzie teraz chcial pomagac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ema421 Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 kur** odezwal sie modry tk jak by tego nie zrobilem LOL ,milon tutoriali na ten temat jest w internecie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi