blax_one Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 wiatam sprawa choc pewnie banalna polega na instalacji pluginu polyboost 4.1 w max9. W folderze pluginu znajduja sie 3 pliki z roszerzeniem .mse ,m in polyboost_setup ale po jego właczeniu system nie wie jakim programem go odpalic. Gdzies wygrzebalem informacje ze trzeba go skopiowac do 3dmax/scripts , tak tez zrobilem ale to nie pomaga :/ dalej instalacja sie nie wlacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 Nie wiem jak z 4.1, mam 3, w kazdym razie, w maxie: MaxScript > RunScript i uruchamiasz Polyboost_setup. A juz napewno masz plik txt z instrukcjami jak to zainstalowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blax_one Napisano 31 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2008 no nie wiem dalej :/ jest folder 'scripts' w folderze w ktorym zainstalowany jest max... kopiuje odpalam i nic dalej system kaze mi wybrac program z listy ktory odpali ta instalke. moze brakuje mi jakiegos pliku? ps.masz racje, mam txt z instrukcja ale nie moge przeskoczyc pkt 2:) "1. Extract PolyBoost_v41.zip to 3ds max's scripts dir. 2. Run PolyBoost_Setup.mse." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blax_one Napisano 31 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2008 heh... wystarczylo po skopiowaniu pluginu odpalic maxa.......sory za kłopot głupek ze mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi