bartiano Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 Jestem jeszcze stosunkowo niezaawansowanym użytkownikiem 3ds max (mam wersję 7) i nie jestem w stanie poradzić sobie z wymodelowaniem przodu tego samochodu (a raczej tego wypukłego błotnika z załamaniami, które w dodatku ku górze zanikają). Może ktoś mnie jakoś naprowadzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 obekt po obekcie modeluj, nie trzeba doświadczenia tylko troche wyobrażni. Masz referencje? Jezeli tak to po prostu ustawiasz werteksy....tudzież F1 omg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 z skąd te referki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 To ma ci ktos wymodelowac ten przod i pokazac siatke :P??? Poszperaj po forum i poogladaj siatki innych modeli i jakos dojdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartiano Napisano 31 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2008 Ok poszperam. Mógłby ktoś w wolnej chwili zrobić to i krok po kroku opisac, ale na pewno nikt nie znajdzie tyle czasu i ochoty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 obczaj ten wątek, tam powinna być odpowiedz! http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=34253&page=5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartiano Napisano 2 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2008 dziękuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi