Napisano 2 Sierpień 200816 l Witam jak w temacie poszukuje Vray do 3ds max-a 9 pod system windows vista ultimate 64 bit i nigdzie nie moge znalesc :( wiec prosze was o pomoc w znalezeniu przeszukałem google i nic nie znalazłem :( Wiec prosze o jakiegoś linka do ściągnięcia :) pozdrawiam i z góry dziekuje za pomoc...
Napisano 2 Sierpień 200816 l http://www.chaosgroup.com/en/2/downloads.html?s=v-ray musisz sie zarejstrowac.
Napisano 2 Sierpień 200816 l Wbije sie do tego tematu ze swoimi problemami: Mam viste x64 z sp1, maxa 2009 z sp1, jak zainstaluje vraya 1.5 x64 to podczas wlączania 3ds maxa wyskakuje błąd ze plugin vrender90.dllr spowodował błąd bo nie jest do tej wersji maxa albo jakos tak :S Help!
Napisano 2 Sierpień 200816 l Zeby vray dzialal z maxem 2009 to potrzebujesz do niego doinstalowac service pack 2.
Napisano 3 Sierpień 200816 l Czekaj, niech pomysle.... Producentem vraya jest chaosgroup.... kto mogl zrobic service pack do vraya? a, juz wiem! ci sami goscie! Mam nadzieje ze naprowadzilem wystarczajaco :)
Napisano 4 Sierpień 200816 l Autor heh No wystarczająco :) dzięki za pomoc :) P.S. bardzo ładni naprowadzileś :D