Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich grafików. Dzisiaj mam zamiar przedstawić grafikę pt. Kominek przygotowaną na konkurs Blendera w CD-Action. Jednym z warunków konkursu było wyrenderowanie w blender internalu i nie używanie żadnych zewnętrznych tekstur. Wiem że nie jestem mistrzem ale w porównaniu z poprzednią grafiką (mrówka też człowiek w bitwie małe jest piękne) widać postępy.

0001sm1.th.jpg

0001sm1.be79882cf2.jpg

PS. Właśnie zaczynam prace nad "remejkiem" mrówka też człowiek.

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

HA sądzisz że bym pokazał grafikę i oznajmił całemu światu że można wysyłać tam swoje prace. Termin miną wczoraj. Nagrody to zestawy gier i publikacja grafiki w CD-Action

Napisano
HA sądzisz że bym pokazał grafikę i oznajmił całemu światu że można wysyłać tam swoje prace. Termin miną wczoraj. Nagrody to zestawy gier i publikacja grafiki w CD-Action

Zdaje mi się czy brzmisz troche samolubnie mniejsza o to :D wydaje mi sie ze mógl byś więcej wyciągnąc z tego rendera ;)

Napisano
  • Autor
Zdaje mi się czy brzmisz troche samolubnie

I o to chodzi ;) czym mniej osób wie o konkursie tym mniejsza konkurencja a większa szansa na wygranie tym bardziej że by się jakaś fajna gra przydała;).

Co do rendera parę rzeczy można by bez problemu poprawić ale na moim złomie renderowało się 4 g 56 min dodatkowo mam słaby zasilacz i podczas renderowania komp lubi się porostu wyłączać, dlatego zostawiłem tak jak jest.

EDIT

Więcej wyciągnąć z internala (wymóg konkursu) jest bardzo ciężko każdy kto z niego korzysta to powie. Ale udało mi się wmontować glowa w nodes editor.

Edytowane przez Mat Berserk
Nie chce dubblepostowac

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.