zerocool Napisano 19 Listopad 2002 Napisano 19 Listopad 2002 A czy nie można by było wstawić wyszukiwarki tematów występujących na tym forum????.... wydaje mi się że bardzo ułatwiło by to poszukiwania:)))) i rozwiązało (wmiarę) problem powtarzających się postów.... przecież jest o niebo łatwiej i szybciej wpisać jesno słowo niż przelatywać 500 postów.(ja naprzykład mam modem i często dostaję szajby zanim znajdę interesujący mnie temat albo sprawdzę czy problem nie był już poruszany ... a najczęściej i tak okazuje się że ktoś już zadał to pytanie :)))) Proszę o rozpatrzenie poważnie tego problemu ;)
zerocool Napisano 27 Listopad 2002 Autor Napisano 27 Listopad 2002 sorki ale jestem ¶lepa pizda i miałem zaćmienie słońca przez ostatnie pare lat :))))).... jaki¶ pojebany jestem że tego nie widziałem :((((((..... dzięki saygon za u¶wiadomienie :)))))
saygon Napisano 27 Listopad 2002 Napisano 27 Listopad 2002 spoko, ale po co tyle bluzgów??sam czasami przeklinam,ale nie bez jakiego¶ konkretnego powodu....
KLICEK Napisano 27 Listopad 2002 Napisano 27 Listopad 2002 Co ty saygon jestes ze szkolki niedzielnej ??? :-)))))))))))) joke
saygon Napisano 27 Listopad 2002 Napisano 27 Listopad 2002 nie,ale też nie spod bloku. bluzgamkiedy ma to jaki¶ sens,a nie tak tylko sobie jakoprzerywnikkiedy nie mogę znale¶ć innego slowa,albo dla szpanu.
KLICEK Napisano 27 Listopad 2002 Napisano 27 Listopad 2002 witam!!! ja tam lubie sobie poklac nie dla szpanu ale tak turystycznie ;-))) i tez nie jestem z pod bloku ;-)
Rekomendowane odpowiedzi