Napisano 19 Listopad 200222 l A czy nie można by było wstawić wyszukiwarki tematów występujących na tym forum????.... wydaje mi się że bardzo ułatwiło by to poszukiwania:)))) i rozwiązało (wmiarę) problem powtarzających się postów.... przecież jest o niebo łatwiej i szybciej wpisać jesno słowo niż przelatywać 500 postów.(ja naprzykład mam modem i często dostaję szajby zanim znajdę interesujący mnie temat albo sprawdzę czy problem nie był już poruszany ... a najczęściej i tak okazuje się że ktoś już zadał to pytanie :)))) Proszę o rozpatrzenie poważnie tego problemu ;)
Napisano 27 Listopad 200222 l Autor sorki ale jestem ¶lepa pizda i miałem zaćmienie słońca przez ostatnie pare lat :))))).... jaki¶ pojebany jestem że tego nie widziałem :((((((..... dzięki saygon za u¶wiadomienie :)))))
Napisano 27 Listopad 200222 l spoko, ale po co tyle bluzgów??sam czasami przeklinam,ale nie bez jakiego¶ konkretnego powodu....
Napisano 27 Listopad 200222 l nie,ale też nie spod bloku. bluzgamkiedy ma to jaki¶ sens,a nie tak tylko sobie jakoprzerywnikkiedy nie mogę znale¶ć innego slowa,albo dla szpanu.
Napisano 27 Listopad 200222 l witam!!! ja tam lubie sobie poklac nie dla szpanu ale tak turystycznie ;-))) i tez nie jestem z pod bloku ;-)