Jacek12 Napisano 13 Luty 2004 Share Napisano 13 Luty 2004 Ostatnio wymodziłem coś takiego może powiecie kilka słów Pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 13 Luty 2004 Share Napisano 13 Luty 2004 wszystko piknie ale swiatlo mi sie nie podoba wogole.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulczas Napisano 13 Luty 2004 Share Napisano 13 Luty 2004 Dla mnie też piknie, tylko te blyszczące rynny troche mi nie pasuja. Troszke sie rzucają w oczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 14 Luty 2004 Share Napisano 14 Luty 2004 Wygląga jak rendery z katalogów z domami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek12 Napisano 14 Luty 2004 Autor Share Napisano 14 Luty 2004 Dzieki za opinie tak naprawdę jest to domek do katalogów Pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 14 Luty 2004 Share Napisano 14 Luty 2004 faktycznie render bardzo fajny, a te rynny wcale nie są tak błyszczące. mi sie jakos nie rzucały w oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 14 Luty 2004 Share Napisano 14 Luty 2004 Słaby modeling i niektóre teksturki - można to bardziej dopracować - nie chciało Ci się!! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snakeq Napisano 14 Luty 2004 Share Napisano 14 Luty 2004 A mi, pomimo że katalogowy, to się podoba ten domek. Wsumie do rynien nie można mieć zastrzeżeń bo, jaka firma budowlana my reklamowała szare zniszone rynny sowim klientom :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 15 Luty 2004 Share Napisano 15 Luty 2004 juz to gdzies pisalem: KADR! uciety dach garazu i uciety taras... Plot na pierwszym planie do poprawy deski (tiling textury). Poza tym rynny na zadaszeniu lukarny - PO CO?! Troszke dziwne tez poziome deseczki balustrady, poza tym POPRAWNIE i POZYTYWNIE :) tylko ten uciety kadr:\\ pozdrowionka Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 15 Luty 2004 Share Napisano 15 Luty 2004 Jakto po co ? potrzebna tam tez... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 15 Luty 2004 Share Napisano 15 Luty 2004 Miejscami bardzo dobre miejscami bije sztucznością, np. deski w płocie które jakąś boską siła latają w powietrzu opierając się o ceglany słupek. Swoją drogą oteksturowanie tegoż słupka jak i kilku innych elementów jest słabe..., ale jak napisałem są też elementy bardzo dobre. Można by jeszcze nad tym trochę posiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yahuto Napisano 19 Luty 2004 Share Napisano 19 Luty 2004 jest ok ja tylko looknalem na deski w plocie - wisza w powietrzu ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi