Napisano 13 Luty 200421 l Dla mnie też piknie, tylko te blyszczące rynny troche mi nie pasuja. Troszke sie rzucają w oczy...
Napisano 14 Luty 200421 l Autor Dzieki za opinie tak naprawdę jest to domek do katalogów Pozdrawiam Jacek
Napisano 14 Luty 200421 l faktycznie render bardzo fajny, a te rynny wcale nie są tak błyszczące. mi sie jakos nie rzucały w oczy
Napisano 14 Luty 200421 l Słaby modeling i niektóre teksturki - można to bardziej dopracować - nie chciało Ci się!! :P
Napisano 14 Luty 200421 l A mi, pomimo że katalogowy, to się podoba ten domek. Wsumie do rynien nie można mieć zastrzeżeń bo, jaka firma budowlana my reklamowała szare zniszone rynny sowim klientom :P.
Napisano 15 Luty 200421 l juz to gdzies pisalem: KADR! uciety dach garazu i uciety taras... Plot na pierwszym planie do poprawy deski (tiling textury). Poza tym rynny na zadaszeniu lukarny - PO CO?! Troszke dziwne tez poziome deseczki balustrady, poza tym POPRAWNIE i POZYTYWNIE :) tylko ten uciety kadr:\\ pozdrowionka Marek
Napisano 15 Luty 200421 l Miejscami bardzo dobre miejscami bije sztucznością, np. deski w płocie które jakąś boską siła latają w powietrzu opierając się o ceglany słupek. Swoją drogą oteksturowanie tegoż słupka jak i kilku innych elementów jest słabe..., ale jak napisałem są też elementy bardzo dobre. Można by jeszcze nad tym trochę posiedzieć...