mirach Napisano 10 Sierpień 2008 Napisano 10 Sierpień 2008 Witam Umieszczam ogloszenie w imieniu mojego bardzo dobrego znajomego. Wszelkie pytania, watpliwosci itp, prosze kierować bezposrednio do niego. Ogloszenie orginalne mozna znalesc pod: http://talen.jogger.pl/2008/08/10/oferta-pracy-webdesigner-oraz-webdeveloper/ pozdrawiam mirach --------- Webdesigner Tick.pl - nowy startup portalu typu social shopping poszukuje osoby na stanowisko Webdesigner. Zapraszamy do współpracy przy ciekawym projekcie, który ma zmienić obliczę polskiego (i nie tylko) rynku e-commerce. Zapewniamy ciekawe wyzwania, miłą atmosferę pracy, wynagrodzenie zależne od umiejętności i gwarantujemy zdobycie doświadczenia przy tworzeniu dużego portalu. Wymagania: * bardzo dobra znajomość CSS, * bardzo dobra znajomość JavaScript (jQuery, Prototype), * dobra znajomość standardów W3C oraz dobrych praktyk tworzenia serwisów internetowych, * umiejętność tworzenia szablonów na postawie przygotowanej grafiki, * znajomość systemów kontroli wersji (CVS, SVN). Mile widziane: * umiejętność pracy w zespole, * otwarty umysł, * gotowość podejmowania nowych wyzwań. * prowadzenie bloga o tematyce szeroko pojętego tworzenia serwisów internetowych, * posiadanie konta w serwisie społecznościowym dla profesjonalistów (LinkedIn, Profeo, Goldenline, Link2u). Oferujemy: * startupową atmosferę, * pracę przy ciekawym projekcie, * dobre wynagrodzenie (silnie zależne od umiejętności), * nowe, ciekawe doświadczenie, * pracę twórczą, a nie odtwórczą. Ilość wakatów: 1 Dodatkowe informacje: Praca w biurze zlokalizowanym w okolicy Rynku Dębnickiego w Krakowie.CV zawierające informacje o zrealizowanych projektach prosimy kierować na adres: [email protected], z dopiskiem: "[Tick.pl] Webdesigner". Planowany termin rozpoczęcia projektu, to pierwsza połowa września. Prosimy o umieszczenie poniższej adnotacji do przesyłanych dokumentów: Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dn. 29.08.97 wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb procesu rekrutacji. Zgodnie z zasadą networkingu - ogłoszenia zamieszczam najpierw tutaj. Jeśli ktoś byłby zainteresowany - zapraszam do przesłania CV. Jeśli ktoś zna kogoś, kto byłby zainteresowany, to bardzo proszę o przekazanie informacji. Wynagrodzenia świadomie nie podałem, ponieważ zależy ono od zespołu który uda mi się stworzyć - mam określone fundusze na projekt i dzięki temu mogę zaoferować dobre warunki osobom, które posiadają duże doświadczenie. Informacja dla studentów Moim założeniem jest praca w pełnym wymiarze godzin, ale sam byłem studentem i wiem, że można pogodzić pracę ze studiami w trybie dziennym - choć nie jest to prostę. Jeśli uważasz, że jesteś dobry/dobra, to prześlij swoje CV - zakładam możliwość pracy w taki sposób, aby można było ją pogodzić ze studiami.
Rekomendowane odpowiedzi