m_ak_s Napisano 16 Luty 2004 Napisano 16 Luty 2004 witam :). chce kupic monitor LCD 17\". myslalem ze kwestia bedzie latwa i przyjemna... niestety... wcale nie tak prosto wybrac odpowiedni model. bylbym wdzieczny za wszelkie porady. przedzial cenowy to 2000-3000 zl. zastosowanie 3d studio, photoshop, autocad, microstation. z gory dzieki... pozdro
MeG Napisano 17 Luty 2004 Napisano 17 Luty 2004 temat juz vbyl poruszany na forum tu masz pare linkow co do tej pory ludzie napisali : Monitory monitory 3d i monitory lcd jakich monitorow uzywacie ? jaki monitor HELP ? pytanie techniczne UZYWANIE FUNKCJI SZUKAJ CZYNI CUDA I OSCZEDZA WSZYSTKIM WIEL PRACY NIE MOWIAC ILE SIE DOWIEDZIEC MOZNA !! toms hardware guide lcd monitors test 17 \" monitorki w tescie / pcworld/ toms hardware 17 \" mionitory test rewiew centre 17 \" monitory test pc mag testy 17\" monitory WIECEJ MOZNA ZNALEZC W GOOGLE !!
m_ak_s Napisano 17 Luty 2004 Autor Napisano 17 Luty 2004 MeG, tak sie sklada ze juz wszystkie te posty przewertowalem. niestety kompletnie nie odpowiadaja na moje pytanie. w wiekszosci przypadkow kwestia dotyczy CRT.... prosze o kontakt osoby ktore pracuja obecnie na monitorach neovo f419 i samsung 173t... pozdro ;)
MeG Napisano 19 Luty 2004 Napisano 19 Luty 2004 hmm ja bym sobie na twoim miejscu 2 normalen monitory kupila ale jak masz malo miejsca to ewentualnie zreszta monitory dobre lcd i tft sa dosc drogie ... ja tam czekam a stol sie ugina
Rekomendowane odpowiedzi