Wojciech Daszczyk - PROF Napisano 20 Listopad 2002 Napisano 20 Listopad 2002 A oto gotowy podklad graficzny tego menu LOGO
Gyh Napisano 21 Listopad 2002 Napisano 21 Listopad 2002 No! teraz widze w calosci Twoja prace PROF. Odrazu lepiej czlowiekowi na duszy. Powiedz Wojtku jakiej wielkosci bedzie ten podklad na stronie?
Wojciech Daszczyk - PROF Napisano 21 Listopad 2002 Autor Napisano 21 Listopad 2002 dokladnie takiej jak widac 900/450... teraz juz bawie sie we flashu .... mam tera dylemat jakiego fonta tam wrypac zeby bylio ladnie no i jak maja wygladac knefle :D
Gyh Napisano 21 Listopad 2002 Napisano 21 Listopad 2002 Knefle musza intrygowac :-) tak samo albo i mocniej niz podklad... trudne tym bardziej w przypadku zastosowanej grafiki. Moze wykorzystasz wariacje koloru antenek techo-palmy. No coz latwo tu przesadzic i przeladowac strone graficznie. Pracuj i pokazuj :-)
Wojciech Daszczyk - PROF Napisano 21 Listopad 2002 Autor Napisano 21 Listopad 2002 no wlsnie mam dylemat i zalamnie nerwowe bo po pierwsze pracuje na progzie ktorego dobrze nie znam (kwestia czasu :D) po drugie nie dziala mi wlsnie GG i jakby co nie mam mozliwosci na szybko spytac o cos po trzecie mam metlik w glowie jak to rozmiescic jakie kolory i jaki font .... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Gyh Napisano 21 Listopad 2002 Napisano 21 Listopad 2002 Nie spiesz sie!!!! Spokojnie - wlasciwe rozwiazanie przyjdzie we wlasciwym czasie ;) Pozwolissz, ze wezme Twoja grafike i narzuce na nia troche czcionek?
Wojciech Daszczyk - PROF Napisano 21 Listopad 2002 Autor Napisano 21 Listopad 2002 ok nie ma sprawy ...jak chcesz to narzuc ja wracam do pracy ...
Gość Indorek Napisano 15 Marzec 2003 Napisano 15 Marzec 2003 Hej i jka postep z ta strona bo jestem ciekaw jak daliscie sobie rade z typo, nie lubie tego tematu, ale trzeba czesto z textem sie bawic :( Taki juz zywot grafika he
Rekomendowane odpowiedzi