Napisano 21 Listopad 200222 l No! teraz widze w calosci Twoja prace PROF. Odrazu lepiej czlowiekowi na duszy. Powiedz Wojtku jakiej wielkosci bedzie ten podklad na stronie?
Napisano 21 Listopad 200222 l Autor dokladnie takiej jak widac 900/450... teraz juz bawie sie we flashu .... mam tera dylemat jakiego fonta tam wrypac zeby bylio ladnie no i jak maja wygladac knefle :D
Napisano 21 Listopad 200222 l Knefle musza intrygowac :-) tak samo albo i mocniej niz podklad... trudne tym bardziej w przypadku zastosowanej grafiki. Moze wykorzystasz wariacje koloru antenek techo-palmy. No coz latwo tu przesadzic i przeladowac strone graficznie. Pracuj i pokazuj :-)
Napisano 21 Listopad 200222 l Autor no wlsnie mam dylemat i zalamnie nerwowe bo po pierwsze pracuje na progzie ktorego dobrze nie znam (kwestia czasu :D) po drugie nie dziala mi wlsnie GG i jakby co nie mam mozliwosci na szybko spytac o cos po trzecie mam metlik w glowie jak to rozmiescic jakie kolory i jaki font .... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Napisano 21 Listopad 200222 l Nie spiesz sie!!!! Spokojnie - wlasciwe rozwiazanie przyjdzie we wlasciwym czasie ;) Pozwolissz, ze wezme Twoja grafike i narzuce na nia troche czcionek?
Napisano 15 Marzec 200322 l Hej i jka postep z ta strona bo jestem ciekaw jak daliscie sobie rade z typo, nie lubie tego tematu, ale trzeba czesto z textem sie bawic :( Taki juz zywot grafika he