Napisano 25 Sierpień 200816 l Tak slowem wstepu, mam na imie Pawel, jestem uczniem 2 klasy Liceum Sztuk Plastycznych w Koszalinie, jak kazdy musze napisac ze konto mam od pewnego czasu, ale i na moja teczke przyszedl chyba czas.Tak wiec, bez zbednego gadania (ktorego raczej nikt nie przeczyta:P), pierw pare prac z tabletu, niestety, wiekszosc nieskonczona (tak jakby kto nie zauwazyl :P) postaram sie w kolejnosci chronologicznej, jak mi wyjdzie nie wiem i tak nikt tego nie bedzie sprawdzal: [/url](pierwsza pracka ktora zrobilem w dzien dostania tabletu, kompletnie nieznajac sie na malowaniu) (mialo byc cos wiekszego, a wyszlo jak zawsze) i troszke w olowku : Edytowane 25 Sierpień 200816 l przez shadziu
Napisano 14 Grudzień 201014 l Nie kalkuj po fotkach na nowej warstwie bo to nie jest nic odkrywczego i niczego sensownego się nie nauczysz - była o tym mowa w teczce innej nowej osoby dzisiaj. http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=72788 W sumie zajrzyj tam to będziesz miał już gotowe rady dla początkujących Edytowane 14 Grudzień 201014 l przez noiprox