Gość Assaroth Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 (edytowane) Jak każdy mały kotek lubi się bawić... ale tym razem to nie była włóczka ;) To moja pierwsza bitwa... Więc mam nadzeję że chociaż uda mi sie ukończyć pomysł :) PS: Koncept robiony na szybko w pracy takze jakosc... jest jaka jest ;) ogolnie kadr pewnie bedzie troche inny, ale wrzucilem to narazie co jest zeby watek zostal zatwierdzony, badz nie :) gdyz nie przegladalem wczesniejszych pomyslow a jest pewnie duze prawdopodobienstwo ze moge kogos "splagiatowac" ;) Edytowane 26 Sierpień 2008 przez Assaroth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 czy mały kotek przeczytał regulamin nazewnictwa wątków ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Assaroth Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 poprawione ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi