malika Napisano 19 Luty 2004 Napisano 19 Luty 2004 Tak szczerze, to podoba mi się w tym wszystkim jedynie rysunek głowy smoka (pierwszy banner).
boba Napisano 19 Luty 2004 Napisano 19 Luty 2004 a mi sie podobaja te cz-b zwklaszcza ten minimalistyczny ostatni.... nie pasuje tylko to logo \"drugiej ery \" jkaby z innej bajki jak dla mnie....
little-ninja Napisano 19 Luty 2004 Autor Napisano 19 Luty 2004 no wiec mnie tez ten pierwszy odpowiadal najbardziej ale rzeczywistosc skrzywia ci swiatopoglad... co do cz-b to moga predzej reklamowac bizuterie niz kolo fantastow:D
leander Napisano 19 Luty 2004 Napisano 19 Luty 2004 oo.. little-ninja, po Twoich świetnych pracach ołówkiem te to jakby spadek o kilka poziomów. Tandetny emboss (ciężko w ogóle odczytać napis), gradienty, kolorki.. - buuu :) Ale domyslam sie, ze szybko bedzie lepiej :)
Cpt.Obvious Napisano 19 Luty 2004 Napisano 19 Luty 2004 no nie wygląda to najciekawiej, szczerze powiedziawszy wole twoje komiksy. to co leander napisal, poza tym całosc sie kupy nie trzyma, popracuj nad nimi :)
little-ninja Napisano 19 Luty 2004 Autor Napisano 19 Luty 2004 sorki chlopaki staram sie :D ten kto nie probuje ten do niczego nie do chodzi:D
Ufooox Napisano 19 Luty 2004 Napisano 19 Luty 2004 oj nie nie to nie tak... postaraj sie troszku, rysujesz swietnie ale banerki to takie sobie :) pozdro
Rekomendowane odpowiedzi