Temporal Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 Hej ludziska jest sprawa. No wiec w zbrushu mozna smialo robic takie cos ze wypala sie normal mape z modelu hi na model low cos jak projekcja z cage'a w maxie. No i teraz pytanko czy da sie cos takiego zrobic w mudboxie? Naprawde bedzie wdzieczny jesli ktos mi pomoze w mojej sprawie nie poskapie reputami, wirtualnym piwem kulturalnym podziekowaniem itp.
Temporal Napisano 6 Wrzesień 2008 Autor Napisano 6 Wrzesień 2008 Hej ludziska jest sprawa. No wiec w zbrushu mozna smialo robic takie cos ze wypala sie normal mape z modelu hi na model low cos jak projekcja z cage'a w maxie. No i teraz pytanko czy da sie cos takiego zrobic w mudboxie? Naprawde bedzie wdzieczny jesli ktos mi pomoze w mojej sprawie nie poskapie reputami, wirtualnym piwem kulturalnym podziekowaniem itp.
Gość User190 Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 Da się http://www.neilblevins.com/cg_education/mudbox_max/mudbox_max.htm
Temporal Napisano 6 Wrzesień 2008 Autor Napisano 6 Wrzesień 2008 jak zwykle pospieszylem sie z pytaniem no ale jak obiecalem daje reputa
Rekomendowane odpowiedzi