spinal Napisano 7 Wrzesień 2008 Napisano 7 Wrzesień 2008 Hej, jako ze od kilku miesiecy na konkretnie zająłem sie fotografią, chciałbym się wam pochwalić troszeczke swoimi zdjęciami i usłyszeć oceny ludzi którzy maja w tym troche (a najlepiej duzo ;) ) doświadczenia. Sprzęcior nie jest jakiś porażający i nowy jednak poki co wystarcza mi do moich fotograficznych przygód ;) Z gory dzieki za wszelkie opinie ;) Pierwsze. Z gory dziekuje za wszelkie cenne opinie ;) Pozdrawiam
colgatte Napisano 11 Wrzesień 2008 Napisano 11 Wrzesień 2008 nie są te prace zbyt poprzepalane i przeszopowane? ale dobrze, że utrzymane w jednej konwencji. P.S. W końcu nie napisałeś, jakim sprzętem fotografujesz.
spinal Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Napisano 16 Wrzesień 2008 Lubie je nieraz celowo przepalac ;) Szopowane? Hmmm, w wiekszosci tych zdjec photoshop posluzyl mi tylko do edycji kontrastow i poprawy kolorków, wiec nie wiem. Jednak fakt, lubie cos czesto poprzestawiac w photoshopie, nawet bardzo czesto, ale te akurat tylko kontrastowalem itp. Mouj aparacik jak mowilem jest skromny bo to Minoltka Zetka 3 + plus zestaw filtrów. Kupilem na poczatek sobie cos takiego bo mi bardzo polecano za nieduze pieniadze. Teraz juz zbieram pomalu kasiore na cos lepszejszego. Dzieki za zainsteresowanie :)
Rekomendowane odpowiedzi