Gość Karat Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 Witam, Czy ktoś z was próbował może takiego wskaźnika - zastanawiam się czy może się to sprawdzić: http://www.2future.pl/Produkt/181/v-mouse
piksar Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 Witam, - zastanawiam się czy może się to sprawdzić: Bardzo dobrze sprawdza się wersja Traveler dostępna za dopłatą, przycina baczki i usuwa włosy z miejsc intymnych
!Ewert Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 hmm...wygląda jak golarka. ale zastanawia mnie to jak by czuła sie moja ręka jak bym pracował taką myszką 10h, bo jak dobrze rozumiem musiał bym trzymać myszkę w powietrzu.
Master Kiełbaster Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 (zamiast po) nudnej powierzchni blatu możemy sterować kursorem trzymając V-Mouse na udzie, ścianie, czy plecach kolegi. Czyli znakomita do gry wstępnej. Opis brzmi jak telemarket, trzymałbym się od tego z daleka.
mirach Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 Tez mnie zastnawia ta reklamowana wygoda pracy. Po paru godzinach majtania czyms takim... hm, jakos wole moc oprzec lape na swojej mysze :)
Rekomendowane odpowiedzi