adriansan Napisano 20 Luty 2004 Napisano 20 Luty 2004 Pracka w tym samym czasie i na tym samym sprzecie co w pracy z Ninją.. (http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=9261). Jedna z puierwszych \"dłuższych\" animacji... pierwszą była Ninja, drugą Kuleka:) link: kulka
leander Napisano 20 Luty 2004 Napisano 20 Luty 2004 Taki tor przeszkód to ciekawy teścik do nauki. Ale nie wyszedl Ci najlepiej - zrywa kamere, kulka zachowuje się jak po prochach.. Ale z pewnością nauka nie poszla w las i teraz bedziesz robil wypasione kuleczki :)
zombo master Napisano 25 Luty 2004 Napisano 25 Luty 2004 wszystko byłoby naprawde fajnie gdyby było więcej deteli i kamera nie skakała tak strasznie
adriansan Napisano 26 Luty 2004 Autor Napisano 26 Luty 2004 Wiem, jest dużo błędów:) ale nie miałem czasu na poprawki:) hiehie:))) z tymi detalami to by mi sie dwa dni robiło;-))) ale nie moglem tak wiele tam rzeczy umieścić bo się spieszyłem.. wiecie jak to jest.... na nic sie czasu nie ma, na nauke też... a tu sesja się kończy;-). Kodek to któryś DivX... jakiś starszy wiec na nowym odpalisz:)
Rekomendowane odpowiedzi