TheGetout Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 (edytowane) Taki troche chaos, ale mam nadzieje ze to tak ma byc ;] Chciałem nadać koszmarowi trochę osobowości (i może historii ;P), od razu miałem skojarzenie ze z niektórych ludzi często wyłazi takie cos, tylko przedstawiłem to może bardziej dobitnie. Dokładnie to miałem przed oczami obraz takiego spoconego grubasa, który ma problemy przy odprawie na lotnisku i spieszy się na samolot, denerwuje się nieco za bardzo i.... BULLLEEEEEEEE - rozrywa go od środka taki stworek... hehe ;3. Oby nie nazbyt dowolna interpretacja tematu :D. Pozdrawiam! Edytowane 27 Wrzesień 2008 przez TheGetout Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 W dobrym kierunku sie to rozwija, chociaz ten blob z pierwszego obrazka najbardziej "koszmarny" ;) Pozniej nabiera ludzkich cech bardzo, a krotkie nogi wrecz mozna wytlumaczyc perspektywa co troche odbiera postaci jej zakrecony charakter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGetout Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2008 Powoli do przodu, chociaż mam problem z poprawnym zaznaczeniem obślizgłej powieszchni ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 (edytowane) ładnie się zapowiada, życzę powodzenia. moja teczka http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=52775 Edytowane 16 Wrzesień 2008 przez Uriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Ostro. Niemalze czuc te macki i ich ruch. Ciekawy jestem jak dalej to pociagniesz kolorystycznie. Chociaz jako koncept taka stylistyka czarno-szara daje rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGetout Napisano 17 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2008 (edytowane) Jeszcze tylko trzeba ziutka obrócic i koniec, (tylko niewiem jak z rozmiarem bo wtedy szerokość przekroczy 900px?) ;] Edytowane 27 Wrzesień 2008 przez TheGetout Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 no no no fajnie fajnie ale kolor skóry trochę dziwny i nie ta materia wygląda jak guma. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGetout Napisano 27 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2008 Udało sie przebrnąć ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmalec Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 heh, troche ten koszmar mnie rozsmieszyl, a raczej morda poszkodowanego heheh jak z simpsonow:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 Klimat obrazka i opisu rodem z Man in Black. Cartoonowo i smiesznie wyszlo, mam wrecz wrazenie, ze ten potworek sie usmiecha :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGetout Napisano 30 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2008 Lubie simpsonow ;P, men in black tez. Dzieki za komentarze, działaja motywujaco. Zapewne zeby sie pozbyc tej cartoonowosci bedzie trzeba wiecej cwiczyc ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi