TheGetout Napisano 10 Wrzesień 2008 Napisano 10 Wrzesień 2008 (edytowane) Taki troche chaos, ale mam nadzieje ze to tak ma byc ;] Chciałem nadać koszmarowi trochę osobowości (i może historii ;P), od razu miałem skojarzenie ze z niektórych ludzi często wyłazi takie cos, tylko przedstawiłem to może bardziej dobitnie. Dokładnie to miałem przed oczami obraz takiego spoconego grubasa, który ma problemy przy odprawie na lotnisku i spieszy się na samolot, denerwuje się nieco za bardzo i.... BULLLEEEEEEEE - rozrywa go od środka taki stworek... hehe ;3. Oby nie nazbyt dowolna interpretacja tematu :D. Pozdrawiam! Edytowane 27 Wrzesień 2008 przez TheGetout
leander Napisano 10 Wrzesień 2008 Napisano 10 Wrzesień 2008 W dobrym kierunku sie to rozwija, chociaz ten blob z pierwszego obrazka najbardziej "koszmarny" ;) Pozniej nabiera ludzkich cech bardzo, a krotkie nogi wrecz mozna wytlumaczyc perspektywa co troche odbiera postaci jej zakrecony charakter.
TheGetout Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Napisano 13 Wrzesień 2008 Powoli do przodu, chociaż mam problem z poprawnym zaznaczeniem obślizgłej powieszchni ;]
Uriel Napisano 16 Wrzesień 2008 Napisano 16 Wrzesień 2008 (edytowane) ładnie się zapowiada, życzę powodzenia. moja teczka http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=52775 Edytowane 16 Wrzesień 2008 przez Uriel
leander Napisano 16 Wrzesień 2008 Napisano 16 Wrzesień 2008 Ostro. Niemalze czuc te macki i ich ruch. Ciekawy jestem jak dalej to pociagniesz kolorystycznie. Chociaz jako koncept taka stylistyka czarno-szara daje rade.
TheGetout Napisano 17 Wrzesień 2008 Autor Napisano 17 Wrzesień 2008 (edytowane) Jeszcze tylko trzeba ziutka obrócic i koniec, (tylko niewiem jak z rozmiarem bo wtedy szerokość przekroczy 900px?) ;] Edytowane 27 Wrzesień 2008 przez TheGetout
Łukasz Misztela Napisano 17 Wrzesień 2008 Napisano 17 Wrzesień 2008 no no no fajnie fajnie ale kolor skóry trochę dziwny i nie ta materia wygląda jak guma. pozdro
panmalec Napisano 28 Wrzesień 2008 Napisano 28 Wrzesień 2008 heh, troche ten koszmar mnie rozsmieszyl, a raczej morda poszkodowanego heheh jak z simpsonow:D
leander Napisano 29 Wrzesień 2008 Napisano 29 Wrzesień 2008 Klimat obrazka i opisu rodem z Man in Black. Cartoonowo i smiesznie wyszlo, mam wrecz wrazenie, ze ten potworek sie usmiecha :)
TheGetout Napisano 30 Wrzesień 2008 Autor Napisano 30 Wrzesień 2008 Lubie simpsonow ;P, men in black tez. Dzieki za komentarze, działaja motywujaco. Zapewne zeby sie pozbyc tej cartoonowosci bedzie trzeba wiecej cwiczyc ;) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi