Gość Kudlik Napisano 19 Wrzesień 2008 Napisano 19 Wrzesień 2008 (edytowane) Nordmarians Team to grupa modderska gry Gothic założona przeze mnie czyli Kudlika... Pracujemy nad modem Tajemnice Nordmaru, a prace przebiegają dosyć pomyślnie... Dosyć, bo brakuje nam grafików 3D... Dlatego chciałbym was prosić drodzy graficy o pomoc. A oto co wykonywalibyście u nas jako 3D: - Budynki - Miecze - Botanika - Mury oraz Palisady Jeżeli nie chcecie pracować na stałe a jedynie pomóc w wykonaniu kilku modeli - również zapraszamy Kontakt: - Gadu-gadu: 9158676 - Skype: kudlikojtek A teraz nasze prace: nie jest tego za dużo aczkolwiek coś jest - prace w Gothicu mogą miec maxymalnie. Pozdrawiam i proszę o Pomoc Edytowane 30 Wrzesień 2008 przez Kudlik
Temporal Napisano 19 Wrzesień 2008 Napisano 19 Wrzesień 2008 Pokaz siatki tych modeli. Macie jakas stronke odnosnie tego waszego modu? Wiem ze dopiero szukacie ludzi no ale cos chyba zrobiliscie juz by czyms zachcecic innych? Jesli macie juz poczatek tego moda nawet na gotowych modelach no to moze nawet i ja bym sie zainteresowal. Wsumie to wszystko zalezy od tego co juz macie, co chcecie zrobic i czego wymagacie od grafikow.
Gość Kudlik Napisano 19 Wrzesień 2008 Napisano 19 Wrzesień 2008 (edytowane) Tak mamy stronę: oto ona: www.nt.gothic-zone.info jest bez designu ale to już mam nadzieję wkrótce - właściwie mamy ludzi a jedynie potrzebujemy grafików 3D - zrobione mamy tak: 3 nowe obozy, ok. 15 nowych zbroi - zmiana textur bardzo bogata fabuła, spora część scenariusza oraz trochę bajerów w 2D... Edit: Siatka: Edytowane 19 Wrzesień 2008 przez Kudlik
Gość Kudlik Napisano 30 Wrzesień 2008 Napisano 30 Wrzesień 2008 chciałem Ponownie napisać - aby było to widoczne - Poszukujemy człowieka od texturowania! Graficy 3D - dobrzy również się przydadzą ale głównie prosimy o pomoc dobrych gości od texturowania!
Rekomendowane odpowiedzi