Napisano 26 Październik 200816 l no MF to ladnierzadziliscie ehh ja musialem kierowac wiec tylko bym cierpial ehhh moze next time :]
Napisano 26 Październik 200816 l Ja musiałem też wyjść wcześniej ale spotkanie było git. towarzystwo sympatyczne. chętnie wybiorę się na kolejny meeting. Wrzucam parę fotek:
Napisano 26 Październik 200816 l Ja to ten w czarnej koszuli z fajkiem, ten w okularach to Demigod, brodaty to Wodzu, A pan na bordowo to kumpel Pendzla, bliżej nikomu nieznany...
Napisano 26 Październik 200816 l Autor siwego ani trośka nie ma bo oni mieli aparaty :D Może jak się uda kolejny meeting to bedą jakieś nasze. Ale kolejny meeting koniecznie w tym składzie albo większym! :D z moimi zdjęciami był problem do pobrania więc reuploaduje http://www.speedyshare.com/853573436.html (nie no ja zawsze mam problemy z hostingiem... :/ ) Ci co nie byli niech żałują :) Edytowane 26 Październik 200816 l przez trosiek
Napisano 26 Październik 200816 l oj tak koniecznie ale teraz to ja pie.. zostaje na noc w bialym i nie kieruje dosc mek :] ekipaq wypeas ludzie super nastepnym razem pewnei bedzei nas wiecej i trzeba sie wybrac na zwiedzanie Ever :] walsnei zadnej fotki trosika i siwego ;] ps siwy a my itak musimy sie na whisky ustawic :] pamietasz :P Edytowane 26 Październik 200816 l przez demigod
Napisano 26 Październik 200816 l oj tak koniecznie ale teraz to ja pie.. zostaje na noc w bialym i nie kieruje dosc mek :] ekipaq wypeas ludzie super nastepnym razem pewnei bedzei nas wiecej i trzeba sie wybrac na zwiedzanie Ever :] walsnei zadnej fotki trosika i siwego ;] nie kumam - coś ci się na klawę wylało i zwarcie masz ;)
Napisano 26 Październik 200816 l ojojoj Panie Piksar leki zwarcie mam bo teraz z kumpel siedzimy i odbijam sobie wyjazd bo bylem kierowca wiec moze leko cos nei jasno pisze a przeklenstw nie mozna uzywac wiec rozumiesz a pytales sie o lotnisko jak szlismy do knajpy to lecial jakis dwuplatwoiec myslieslimy ze to Ty ale jakos cie nie widac bylo wiec nie doleciales :] moze nastepnym razem bedziesz oki koncze klikanie bo juz mi sie klawiatura zlewaa :D
Napisano 26 Październik 200816 l Autor szkoda ze nie na zwiedzanie ever na ul. warszawskiej wieczorem - zobaczylibyśmy jak renderfarme włączają i jak światła przygasają na ulicy :D
Napisano 27 Październik 200816 l fajnie, że zlot wypalił. Mi się nie udało zorganizować wolnego popołudnia a poza tym mam słabą wątrobę ;) everów już nie ma na warszawskiej , elektrownia ich pogoniła na peryferie bo jak włączali renderfarmę to oświetlenie św. Wojciecha przygasało ;)