Napisano 27 Wrzesień 200816 l Witam mistrzów 3dsa Przedstawie wam moj problem, a zatem ściągnąłem ze strony evermotiona darmowe stuffy i nie moge ich importowac do mojego 3ds max 7. Wyskakuje mi taka ikonka "No oppropriate import module found" klikam ok i nastepna "Imporper file format" Kurcze nawet nie moge teksturek wrzucac Więc jesli wiecie co jest nie tak to dajcie znac ze szczegółami co i jak. Pozdro dla was
Napisano 27 Wrzesień 200816 l Plik .max? Jesli tak to poprostu plik jest w nowszej wersji niz ty masz. Jedyne co mozesz zrobic to poprosic autora zeby wyeksportowal obiekt do .obj albo .3ds. Ewentualnie kogos kto ma nowszego Maxa.
Napisano 27 Wrzesień 200816 l Autor Aha rozumiem. Czy to samo bedzie dotyczyc materiałów? bo wystepoje to samo zdarzenie. Kurcze stary Gratuluje wiekszej roboty animka wspaniała.
Napisano 27 Wrzesień 200816 l Kurcze, nie pamietam dokladnie jak jest z zapisem materialow, ale obawiam sie ze moze byc podobnie. Max ogolnie ssie jesli chodzi o kompatybilnosc wsteczna. A za gratulacje dziekuje :)
Napisano 27 Wrzesień 200816 l Autor Wielkie dzieki. W takim razie musze unowoczesnic mojego maxa :) Mam nadzieje ze pomoże. A jeszcze jedno stary ta sztoteczka z czasem sztotkowania to dobry pomysł na patent:) Pozdro.