leander Napisano 23 Luty 2004 Napisano 23 Luty 2004 Teksturki robisz rewelacyjne i dosyć charakterystyczne. Widać dużą biegłość w tablecie a w Twoim portfolio brakuje prac 2D. Jak nabyłeś te zdolności?
Master Kiełbaster Napisano 23 Luty 2004 Napisano 23 Luty 2004 Pewnie na bazarze :P A tak serio to teksturki są w całości ręcznie malowane??
giorgione Napisano 23 Luty 2004 Napisano 23 Luty 2004 No i dlatego tak pięknie wygladają - dla mnie rewelacja. Pozdr Giorgione
General Straw Napisano 23 Luty 2004 Autor Napisano 23 Luty 2004 Umiejetnosci hmm - nigdy nie rysowalem i zabardzo nie umialem - tableta katuje od roku i jakos sie okazalo ze mi to nawet wychodzi. A co do 2d - klania sie brak umiejetnosci rysowania szkicow i perspektywy - dlatego moj dzial 2d swieci pustkami - niedlugo zamienie ta ikone na wip albo wogule ja wywale :) Scanow ja uzywam zawsze do przybrudzenia, na zasadzie nalozenia w trybie overlay - mozna to samo zrobic brushami ale scan jest szybszy :) A tak to wszystko trzeba rysowac - nawet te nieszczesne cegly/kamienie. No chyba ze ktos ma metalowa czache na scianie i aparacik to moze sobie fote pstryknac :D
darkelf Napisano 24 Luty 2004 Napisano 24 Luty 2004 aj po co zamieszczasz te pracki :D... i tak wiadomo, ze spox ;PP
Rekomendowane odpowiedzi