Napisano 2 Październik 200816 l Witajcie, Mam wyszukac kompa w kwocie ok. 2500PLN, ktory bedzie sluzyl TYLKO do puszczania renderow (Windows\Blender) - reszte robie na starym kompie. Mam juz dysk, monitor, myszke, klawiature, wiec potrzebuje porady jaki kupic: - procek/procki, - plyte glowna, - RAM - grafike - zasilacz/obudowe - system (wolalbym xp ale chyba jestem skazany na viste?) Moze ktos z Was poszukiwal podobnego konfigu ostatnio? Bede wdzieczny za kazda podpowiedz od czego zaczac, co olac itd. pozdr
Napisano 2 Październik 200816 l A pofatygowałby się kolega przejrzeć chociaż dział, w którym zamieszcza temat...?
Napisano 3 Październik 200816 l Autor A pofatygowałby się kolega przejrzeć chociaż dział, w którym zamieszcza temat...? pofatygowal się kolego wczorajszy wieczór :) jest nawet podobny post owszem ale ktos chce zlozyc komputer z monitorem w tej kwocie itd. a mi chodzi tylko o cos co bedzie renderowalo w tej kwocie. poniewaz ostatni komputer kupowalem w dosc odleglych czasach wolalem jednak zapytac... Druga sprawa moge usunac ten watek i dopisac sie do wspomnianego posta z moim pytaniem - czy bedzie to traktowane jako nieladne zachowanie?