Spellit Napisano 29 Wrzesień 2013 Autor Napisano 29 Wrzesień 2013 kłopot, postać z zawieszonego komiksu bohaterze któremu nic nie wychodziło
Spellit Napisano 17 Październik 2013 Autor Napisano 17 Październik 2013 Półtoragodzinny speed painting, na podstawie jakiegoś zdjęcia znalezionego w sieci. zawsze preferowałem duże rozdzielczości co najmniej a3 w 300 dpi a tu taki pyrtek i wyszedł więcej niż znośnie. Wszelkie uwagi komentarze porady mile widziane.
rosikowski Napisano 18 Październik 2013 Napisano 18 Październik 2013 po co takie rzeczy robisz w tak ogromnej rozdziałce ? ja rozumiem jakbyś miał pędzel z jakąś teksturą do takich ćwiczeń spokojnie możesz malować w HD czyli 1920 x 1080. Ale, później Zakładając że ćwiczenie ci się spodobało i wraz z dodawaniem detali podbijasz rozdzielczość do rozmiarów nadających się do druku, fajnie ci to wyszło, rób dużo takich ćwiczeń a skill urośnie pzdr !
Spellit Napisano 20 Październik 2013 Autor Napisano 20 Październik 2013 No to kolejny speed painting tym razem Milczenie owiec na tapecie. W sumie chyba mniej udane niż ostatnio nie udało mi się uchwycić podobieństwa.
Spellit Napisano 7 Styczeń 2014 Autor Napisano 7 Styczeń 2014 Dawno mnie nie było ale nie próżnowałem kolejne szkice.
Rekomendowane odpowiedzi