Gość kapsel612 Napisano 9 Październik 2008 Napisano 9 Październik 2008 Witam to mój najnowszy viz osiedla. Jest to mój pierwszy wmiarę udany exterior, pierwszy raz na vray cam. Komentarze mile widziane
Blader Napisano 9 Październik 2008 Napisano 9 Październik 2008 Nie no dla mnie b.dobrze ci wyszlo tylko odbicia drzew etc w tym czerwonym samochodzie na prawo, i na lewo w tym czarnym dla mnie przebajerowane. Z duzo tych odbic etc, Ale ogolnie, bardzo mi sie podoba :)
PT82 Napisano 9 Październik 2008 Napisano 9 Październik 2008 wszyscy poszli na mecz jagi?:) z tymi odbiciami na wózkach przesadziłeś lekko pzdr białystok!
trosiek Napisano 9 Październik 2008 Napisano 9 Październik 2008 no przyjemnie jak na początki :) dałbym jakieś odbicia w szybach, jakeś fajniejsze samochody no i ludzi bym dał. niby tyle nas z białegostoku a w temacie o zlocie tylko parę osób pisze ;)
siwy Napisano 10 Październik 2008 Napisano 10 Październik 2008 pierwsze wrażenie bardzo dobre, detale wypadałoby poprawić takie jak odbicia, kolor tej wierzby też mi nie pasuje, ale wizka przyzwoita. pozdro
tweety Napisano 10 Październik 2008 Napisano 10 Październik 2008 Witam, Twój wątek został źle nazwany. Proszę o zapoznanie się z regulaminem forum dot. nazewnictwa wątków oraz naniesienie poprawek. W przypadku braku reakcji wątek zostanie usunięty.
Rekomendowane odpowiedzi