Gość kris max Napisano 9 Październik 2008 Share Napisano 9 Październik 2008 Witam! Mam problem z programem 3ds max, otóż wyrzuca mi błąd i się wyłącza przy takich czynnościach jak ładowanie tekstury (konkretnie przy przeglądaniu folderów na dysku), zapisywanie projektów itd. Mój sprzęt to laptop Benq p52 (AMD Turion 64 X2 1.6, ATI Radeon X1600 i 2GB ramu), system Windows XP SP3. Proszę o diagnozę co może byc przyczyną takiego problemu i co można z tym zrobic. Z góry dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 9 Październik 2008 Share Napisano 9 Październik 2008 serwus :) mialem kiedys cos podobnego. chyba problem polegal tez na tym , ze zapisywac moglem TYLKO w jednym ( tym domyslnym ) folderze . Jakakolwiek proba przegladania folderow itp konczyla sie zawieszeniem. Przyznam , ze nie pamietam jak sie to skonczylo - i obawiam sie, ze to trwalo az do formatu :( Moze sprobuj sobie zainstalowac jakiegos innego maxika - jakiegos triala - i zobaczysz czy bedzie tak samo. nie napisales o jakiego maxa chodzi . a moze to wina tego SP3 ? pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kris max Napisano 9 Październik 2008 Share Napisano 9 Październik 2008 No faktycznie zapomniałem o wersji maxa, więc mam ósemkę. Próbowałem już kilka razy instalowac go na nowo, włącznie z czyszczeniem rejestru. A co do SP3 to był już razem z systemem (tak właściwie to to jest MX 7) i nie mam na tym systemie żadnych "innych" problemów no i ogólnie śmiga lepiej niż jakikolwiek system prosto z MS, ale może faktycznie tutaj robi problem. Ogólnie rzecz w tym że nie chce się go pozbywac i dlatego pytanie moje czy cos sie da z tym zrobic poza "wymianą" systemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi