Napisano 13 Październik 200816 l Witam, oddaję do oceny sklep internetowy napisany od zera przeze mnie. http://flooxpl.hekko.pl/sklep/index.php na W3C już widze jakies błędy, których nie rozumiem. Zawsze pluje sie o ostatnią pozycje w menu ze coś tam XML, o co chodzi ? z tagiem to nie moja wina - damowy wysiwyg mi to wsadza przy dodawaniu produktów. Proszę o oceny, opinie, komentarze Pozdrawiam PS niektóre 'teksty' są zapozyczone ze strony komputronik.pl żeby wypełnić puste miejsca, gdyż klient jeszcze nie napisał swoich oO Edytowane 13 Październik 200816 l przez FlooX
Napisano 13 Październik 200816 l To ja tylko grafika: Przede wszystkim glowne menu, strasznie odstaje od calosci, glownie przez swoja prostote. Moim zdanie lepiej by to wygladalo gdybys wylaczyl tekstowi AA. Brakuje mi jeszcze jednej dominujacej barwy. Fajne rozwiazanie z cieniami pod paskami z menu po lewej stronie. Pod wzgledem graficznym stronka nie zachwyca. Pzdr
Napisano 14 Październik 200816 l PS niektóre 'teksty' są zapozyczone ze strony komputronik.pl żeby wypełnić puste miejsca, gdyż klient jeszcze nie napisał swoich oO Radze wrzucic niesmiertelne Lorem ipsum - przezorny zawsze ubezpieczony przed adwokatami komputronika ;]