FlooX Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 (edytowane) Witam, oddaję do oceny sklep internetowy napisany od zera przeze mnie. http://flooxpl.hekko.pl/sklep/index.php na W3C już widze jakies błędy, których nie rozumiem. Zawsze pluje sie o ostatnią pozycje w menu ze coś tam XML, o co chodzi ? z tagiem to nie moja wina - damowy wysiwyg mi to wsadza przy dodawaniu produktów. Proszę o oceny, opinie, komentarze Pozdrawiam PS niektóre 'teksty' są zapozyczone ze strony komputronik.pl żeby wypełnić puste miejsca, gdyż klient jeszcze nie napisał swoich oO Edytowane 13 Październik 2008 przez FlooX
Liber Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 To ja tylko grafika: Przede wszystkim glowne menu, strasznie odstaje od calosci, glownie przez swoja prostote. Moim zdanie lepiej by to wygladalo gdybys wylaczyl tekstowi AA. Brakuje mi jeszcze jednej dominujacej barwy. Fajne rozwiazanie z cieniami pod paskami z menu po lewej stronie. Pod wzgledem graficznym stronka nie zachwyca. Pzdr
Knysha Napisano 14 Październik 2008 Napisano 14 Październik 2008 PS niektóre 'teksty' są zapozyczone ze strony komputronik.pl żeby wypełnić puste miejsca, gdyż klient jeszcze nie napisał swoich oO Radze wrzucic niesmiertelne Lorem ipsum - przezorny zawsze ubezpieczony przed adwokatami komputronika ;]
FlooX Napisano 14 Październik 2008 Autor Napisano 14 Październik 2008 to żeście sie ludzie wysilili w ocenianiu mojego projektu oO
Rekomendowane odpowiedzi