sztymi Napisano 25 Luty 2004 Share Napisano 25 Luty 2004 Witam @ll Jestem tu nowy więc prosze o wyrozumiałość. Dodaję moją pracę wykonaną w ok 1h nie używając żadnych pluginów itp. Wiem że jest to bardzo kiepska pracka, ale dzisiaj pierwszy raz uzywałem 3ds max... Rownocyesnie prosze o kilka porad i wskazowek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 25 Luty 2004 Share Napisano 25 Luty 2004 hmm no masz racje - nie ma sie czym chwalic- ale keep workin\' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 25 Luty 2004 Share Napisano 25 Luty 2004 cienie włoncz... a i kompozycja tez mi nie lezy. Lampka ucieta, na jednej lini z noga tną ekran na pół że hej! Z jednej blat z drugiej pusto troche. Samb blat tez cienki jakiś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 25 Luty 2004 Share Napisano 25 Luty 2004 Czy mi się tylko wydaje, czy ta lampka jest krzywa?? A co do rad to poprostu ćwicz :P :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztymi Napisano 25 Luty 2004 Autor Share Napisano 25 Luty 2004 Lampka nie jest krzywa, nie wiem ale sprawia takie wrażenie, robiłem ją przez Tube edytowaną FFD 4x4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 25 Luty 2004 Share Napisano 25 Luty 2004 lipna, to ona jest. Jestem pewien ze nastepne beda lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 1 Marzec 2004 Share Napisano 1 Marzec 2004 po co to zamieszczasz skoro anwet się nie przyłożyłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 3 Marzec 2004 Share Napisano 3 Marzec 2004 po co zamieszczac takie prace na forum? :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 4 Marzec 2004 Share Napisano 4 Marzec 2004 Uwagi: -blat za chudy -wyglad grzyba -za gryby dlugopis -krzywe wszystko -materialy -cienie -kabel??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi