Gość ssnejku Napisano 18 Październik 2008 Napisano 18 Październik 2008 Witam a więc mam pewne problemy. Nie wiem czego brakuje tutaj, ale jest pusto trochę liczę na waszą pomoc. wskazówki mile widziane odnośnie materiałów Renderu itp...
adam_m Napisano 18 Październik 2008 Napisano 18 Październik 2008 (edytowane) Lustro ze skrzyżowania na suficie? Regał by się przydał. No i Color Bleeding. Edytowane 18 Październik 2008 przez adam_m
Gość ssnejku Napisano 18 Październik 2008 Napisano 18 Październik 2008 Lampa tylko nie zmieniłem koloru i refleksji ale zrobię to przy następnym Renderze.
carlosss Napisano 18 Październik 2008 Napisano 18 Październik 2008 nie ma to jak radioaktywne zasłonki ;) czego brakuje hmm... chyba dobrego designu, dobrych mebli, a tak poza tym to nie tak źle to wygląda ;P aha no i wyprane kolory są
Gość ssnejku Napisano 18 Październik 2008 Napisano 18 Październik 2008 Może ktoś ma jakąś stronkę z dobrymi ustawieniami v-ray albo screeny (v-ray 1.50). Co zrobić żeby nie było takich czerwonych plam za firankami ?
Eden-3d Napisano 18 Październik 2008 Napisano 18 Październik 2008 (edytowane) to po lewej to jest tv czy tablica szkolna? ,nie patrz czego brakuje tylko skup sie na tym zeby dobrze zrobic to co juz masz,bo wszystko jest do poprawy,a potem bedziesz myslal co dalej..pozdro Edytowane 18 Październik 2008 przez Eden-3d
adam_m Napisano 18 Październik 2008 Napisano 18 Październik 2008 Co zrobić żeby nie było takich czerwonych plam za firankami ? Poczytaj o Color Bleeding (F1).
Rekomendowane odpowiedzi