D!K Napisano 25 Luty 2004 Napisano 25 Luty 2004 ja mam taki problem po zainstalowaniu i wpisaniu code pojawia sie okienko co uruchamia maxa i w pewnym momecie ja na dole pisze ze laduje pliki w pewnym momenci mi z znika to okno probuje znow wlonczyc i to samo jest pomocy!
D!K Napisano 25 Luty 2004 Autor Napisano 25 Luty 2004 pomoze ktos bardzo prosze napewno ktos wie o co chodzi :(
Kajzer Napisano 25 Luty 2004 Napisano 25 Luty 2004 Moja rada jest taka: zrób format dysku systemowego jeżeli masz dwie partycje, wgraj na nowo Win\'a zainstaluj maxa, ale niż go uruchomisz zostaw se na systemowym dysku tak do 1GB wolnego miejsca na Swapa, i dopiero teraz uruchom Maxa.
dr Ug Napisano 25 Luty 2004 Napisano 25 Luty 2004 Takich jak Ty bylo na tym forum tysiace. Skombinowales skopanego pirata. Nie pytaj tutaj nawet gdzie mozna dostac dobrego.
Mulczas Napisano 26 Luty 2004 Napisano 26 Luty 2004 Ja tez to mialem i to nie byl pirat tylko trial 30 na dni z gazety. Pomogl formacik dysku
D!K Napisano 26 Luty 2004 Autor Napisano 26 Luty 2004 juz sobhie naprawilem formacik poszedl i jest ok:D
Rekomendowane odpowiedzi