Pepper Napisano 19 Październik 2008 Napisano 19 Październik 2008 http://dziekan.ownlog.com/ Moje fotografie. Nowe, oraz starsze w innych kategoriach. Byłbym wdzięczny za otrzymane opinie, sugestie, porady, krytyki. Pozdr.
kamilsien Napisano 19 Październik 2008 Napisano 19 Październik 2008 bardzo fajne bmx. warto pomeczyc temat, moze skombinowac lampe. z tego samego miesiaca przypadly mi do gustu dwoneczki. maja bajkowy klimat, choc mozna by popracowac nad kadrowaniem. ale kolory - swietne. pozniej posag, ale ten z niebieskim niebem. dobre. naprawde. portret starego Zyda. zapadl mi w pamiec, aczkolwiek nalezalo by kadrowac z gory. imo. poza tym, napisz cos wiecej o sobie, czym focisz, ile. taka glupia tradycja :P co do samych fot - imo, widac, ze jeszcze szukasz. to dobrze :) wprawdzie fotografie lisci, to nie jest to, co zapamietam na cale zycie, ale pare dobry kadrow masz.
Pepper Napisano 22 Październik 2008 Autor Napisano 22 Październik 2008 Nazywam się Maciek, mam 17 lat :) Zaczynałem robić zdjęcia jakimiś zwykłymi cyfrówkami, Hp, albo canon powershot g2. Niewiele ponad rok, używam Nikona d40x , obiektywy: na zmianę kit18-55mm i nikkor vr 55-200mm.
Rekomendowane odpowiedzi