Napisano 20 Październik 200816 l Witam postanowiłem założyć swojego pierwszego wip-a ponieważ zabrałem się w końcu za coś dla siebie i robię to dla przyjemności i dobrej zabawy ;) Obiektem moich zainteresowań jest "Drukarnia Concordia" w Poznaniu. Postanowiłem zrobić dokładny model lekko odnowiony, z miłym dla oka otoczenie no i jeśli starczy sił to poszaleć z bardzo ciekawym wnętrzem które daje bardzo dużo możliwości :) , ale to się okaże czy starczy sił :) Jak na razie po 2 dniowej zabawie w ArchiCadzie powstało niewiele jak widać poniżej, ale teraz gdy konstrukcja i ogólny zarys jest już gotowy czas przenieś się do 3d studio i zacząć to wszystko doprowadzać do prawidłowego wyglądu :) Dla tych którzy nie wiedzą co to za budyneczek ;) A tutaj kilka rys tego co udało mi się zrobic prosto z ArchiCada Życzę miłego oglądania i komentowania c.d.n. :) Edytowane 12 Listopad 200816 l przez Nowi Patrz Poniżej :P
Napisano 12 Listopad 200816 l Autor Witam trochę długo nic nie udostępniałem ale w końcu udało się uporać z awarią komputera i odzyskiwaniem danych ufff.. Taki mały upek jak na razie przerzuciłem tylko do max-a aby sprawdzić czy wszystko gra i czy da się coś jeszcze z tego zrobić :) Renderki "bardzo próbne" ;) Pozdrawiam Nowi