Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam

podsyłam swoją stronkę a w zasadzie 2 projekty.

założenie: prosta bez "przerysowania", czytelna.

co wy na to....

attachment.php?attachmentid=59115&stc=1&d=1224617006attachment.php?attachmentid=59116&stc=1&d=1224617006

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Po pierwsze, bardzo male obrazki, wiec ciezko mowic o wykonaniu

co do samych projektow... hmm.... nie nazwal bym to czytelnym, zwlaszcza to drugie, straszny chaos w tle, chyba z 3 rozne obrazki wpakowane i napis, do tego dzine odstajace menu po lewej na dole i cos co wyglada jak wklejony clipart... jak dla mnie duzo za duzo kombinowania. Projekt nie ma zadnego spojnego przekazu.

Z tej odleglosci ciezko stwierdzic na 100% ale typografia jakas tez chyba strasznie udziwniona.

Napisano

Mnie boli najbardziej zlekceważenie sedna - czyli treści. Ogólnie wrażenie nie jest najgorsze, ale na stronę user wchodzi, żeby czegoś się dowiedzieć. A tu widać model myślenia - zajebista grafika na górze, tełko spoko, dobre kolorki, wyeksponowane menu.. i co.. aaa.. jeszcze te listerki trzeba gdzieś wrzucić.. no to będą na środku w prostokącie jaśniejszym...

To błąd.. dobrą stronę da sięzaprojektować robiąc tylko dobrą typografię przy zerze grafiki. No i od tego moim zdaniem powinno się zaczynać.

Pozdr.

Napisano

Wykonanie slabe, widac nawet przy takiej wielkosci. Menu, tekst, ... walcz dalej

Napisano

Ja myśle, że najlepiej wyszło tło i Logo, szczególnie Logo ;]. menu, typografia do poprawy konkretnie. w pierwszym nie podoba mi sie menu wchodzace na treść i ta biała warstwa w prawym rogu. złote kolory nie pasują do Logotypu. W drugim Layoucie zrobiłbym podobne jak wyżej menu z prawej strony, aby zapełnić puste miejsce. Pomyśl też o jakiejś stopce w obu projektach ;]. Jak poprawisz pokaż prace. Pozdrawiam ;].