Napisano 25 Październik 200816 l mam pytanie(nie moge sciagnac video klicka;zbyt wolny internet)o ta technike: chodzi o to,ze gdy robie sobie rzezbe w zbrushu na bazie modelu bez unfoldu,potem exportuje to do wingsa w minimalnym detalu,robie w wingsie unfolt,wracam do zbrusha,w zbrushu... masakra.Pierwszy poziom detalu spoko,wyglada jak wygladal,ale reszta to totalna rozsypka pointow.co zrobic,zeby tak nie bylo?
Napisano 26 Październik 200816 l Autor niestety;nic z tego,mialem wczesniej poprawnie rozlozona uvałkę,sprawdzilem to
Napisano 26 Październik 200816 l Spróbuj rozłożyć uvki jakimś programem tylko do uvek, one nie zmieniają kolejności verteksów bo nie maja takiej możliwości. Jeśli nadal będzie coś nie tak to może coś w opcjach import/eksport.
Napisano 27 Październik 200816 l Pozwole sobie zacytowac Klicka ktoremu zadalem pytanie jak w temacie: Hej musisz przerzucic to przez maxa niestety pozdro Marcin
Napisano 27 Październik 200816 l Kirian nie żebym twierdził że to nieprawda ale ja nie mogę dotknąć maxa jak podmieniam uvki bo jest kupa. Dla mnie działa Roadkill i XSI lub Blender, max zawsze kaszani. Zastanawia mnie jednak to jak różne doświadczenia ludzie z tym mają. Widocznie trzeba eksperymentować indywidualnie i wybrać program który daje rade.