pauka Napisano 29 Październik 2008 Share Napisano 29 Październik 2008 mam problem, nie chce mi ruszyc max na laptopie :( non stop to samo.. klikam ikonke i momentalnie wyskakuje okienko VIsty "program 3ds max przestał działać"... nie mam pojecia czemu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 29 Październik 2008 Share Napisano 29 Październik 2008 może za starego maxa masz, może servis packów nie zainstalowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pauka Napisano 29 Październik 2008 Autor Share Napisano 29 Październik 2008 max 9, vista sp1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 29 Październik 2008 Share Napisano 29 Październik 2008 max9 pod vista w miare dziala dopiero od sp2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pauka Napisano 29 Październik 2008 Autor Share Napisano 29 Październik 2008 przeciez sp2 jeszcze nie ma.. dopiero jakas beta ma wyjsc.. hmm chyba poszukam maxa 8 w takim razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
airmoss Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 masz 2009 czy 9? viste 64 czy 32bit? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 Mowie o Service Pack 2 do Maxa 9. Wlasnie w nim dodali kompatybilnosc z Vista. Chociaz w moim przypadku to marnie dziala. A Max 8 ci prawie na 100% nie ruszy pod Vista. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi